Tisztelt Szerők, Látogatók!

A Láncolat Műhely weboldalának munkáját 2017 szeptemberétől a Comitatus internetes irodalmi folyóirat (www,comitatusfolyoirat.blogspot.com) váltja fel.
A továbbiakban közlésre szánt írásműveket, egyéb alkotásokat a comitatusfolyoirat@gmail.com email címre várunk. A megadott elérhetőségen az itt megismert kritikusok bírálják el a küldeményeket és reagálnak a küldött anyagokra.

Szinay Balázs,
főszerkesztő

2013. július 14., vasárnap

tested himnusza

with 0 Comment


amint hanyat fekszel elnyultan kéjlomhán a végtelen sivatag napfénytüzes partján meztelenül mint egy antik görög isten a fürdő után mely illatossá tette észbontó szép tested melyből illat árad hallgatom a tested kizengő himnuszát veszélyes a dallam őrjítő pedig tudom testeden átsuhan majd s föld lesz melyből vétettél és mégis csodálom bódító zenéjét lágyan búgó basszusát mely délcegen feszül pedig egyszer fáradt lesz de addig is kemény kebled búgó csellója őrjíti vérem száguldok s tested himnuszát hallgatom a dal a miénk finom kis dombok völgyek ereiben simul hozzám tanulom tested tudományát kedvesebb könyvek kiszáradt igéi papirtörvényeinél mi összetartozunk szabadok bátrak hősök vagyunk vigyázunk egymásra hogy éjszaka ne féljünk magunkból építünk magunknak hitvárat angyalokkal táncolunk nem magunkért élünk zúgó áram feszít betölt mindent és most csend legyen itt az ünnep tündérmesék szívünkön átoson bármit kívánhatsz 



0 Hozzászólás:

Megjegyzés küldése

► Üzenőfal / Kiajánló: itt osszthatod meg az által ajánlott műveket!


Üzenőfal használat: A fenti gombok segítségével be tudtok jelentkezni. A "Guest" opció azt jelenti, hogy egyszerűen csak begépelitek a neveteket.