Tisztelt Szerők, Látogatók!

A Láncolat Műhely weboldalának munkáját 2017 szeptemberétől a Comitatus internetes irodalmi folyóirat (www,comitatusfolyoirat.blogspot.com) váltja fel.
A továbbiakban közlésre szánt írásműveket, egyéb alkotásokat a comitatusfolyoirat@gmail.com email címre várunk. A megadott elérhetőségen az itt megismert kritikusok bírálják el a küldeményeket és reagálnak a küldött anyagokra.

Szinay Balázs,
főszerkesztő

2014. június 15., vasárnap

„Értékmegőrző” vers, kispróza és képzőművészeti pályázatot hirdet! - meghosszabbított határidővel, június 15-ig.

with 0 Comment

A pályázat témája: Olyan önkritikus, önironikus (elsősorban, de nem kizárólag HUMOROS) hangvételű írásmunkákat, valamint karikatúra jellegű képanyagokat várunk, melyekben és melyek által a szerző egy kicsit magát neveti ki, egy kicsit magából csinál „bolondot”.
Nevezés: Jelentkezni még nem publikált és már publikált írásokkal egyaránt lehet.
Beküldési limit: Egy pályázó maximum 3 pályaművel vehet részt a pályázaton.
Terjedelmi korlátok: Versek és prózák esetében egyaránt 1 A/5-s oldal.
Részvételi díj: 1000 Ft (akkor is, ha a pályázó több anyagot küld).
Díjazás: A LEGJOBBNAK ÍTÉLT ÍRÁSOKBÓL ÉS KÉPANYAGOKBÓL A PÁLYÁZAT LEZÁRTÁT KÖVETŐEN EGY NYOMTATÁSBAN IS MEGJELENŐ FÜZETET, VAGY KÖNYVET ÁLLÍTUNK ÖSSZE! A PÁLYAMUNKÁK MINŐSÉGÉTŐL FÜGGŐEN, A KIADVÁNYBA 50-100 PÁLYAMŰ FOG BEKERÜLNI.
A KÖTET KÜLÖNLEGESSÉGE LESZ, MEGSZOKOTTÓL ELTÉRŐ, RENDHAGYÓ SZERKESZTÉSI MÓDJA, UGYANIS A BEKERÜLT PÁLYAMŰVEK NEM HAGYOMÁNYOS FELOSZTÁSSAL, HANEM HANGULATILAG EGYBEKAPCSOLVA FOGNAK BEKERÜLNI A KIADVÁNYBA. AZAZ AZ OLVASÓ MINDEN PÁLYAMŰ VÉGÉN AJÁNLÓT, RÖVID KOMMENTÁRT TALÁL MAJD, HOGY MELYIK SZÖVEGGEL VAGY KÉPI ANYAGGAL ÉRDEMES FOLYTATNIA AZ OLVASÁST, LAPOZGATÁST.
Illetve:
Az I. helyezett pályázó 20 000 Ft,
A II. helyezett pályázó 15 000 Ft,
A III. Helyezett pályázó 10 000 Ft pénzjutalomban részesül.
Jelentkezési, beküldési és befizetési határidő: 2014. május 15. A pályaműveket,
– ha írásokról van szó az alábbi fórumos felületen keresztül kell beküldeni a szerző pontos, polgári nevének és email címének (az email cím nem lesz publikus ezáltal) megadásával, hozzászólásban:
http://lancolat.blogspot.hu/2014/03/a-tanitvanyi-lancolat-irodalmi-muhely.html
– ha képi alkotásról van szó, ezeket a szinba@gmail.com email címre várjuk, a levél tárgyában feltűntetve a pályázat címét.
A részvételi díjat banki átutalással (Szinay Balázs: K&H bank, számlaszám: 10400157-86766785-83771007) lehet rendezni.
Értékelés: A pályázat végeredménye 2014. május 16-tól lesz olvasható a Comitatus folyóirat weboldalán (www.comitatusfolyoirat.blogspot.com), illetve a részvevők személyes email értesítőt is kapnak. A kiadvány elkészültéről szóló tájékoztató szintén itt lesz olvasható.
A pályázat legalább 50 pályamű beérkezése esetén tekinthető sikeresnek, ellenkező esetben hosszabbításra lehet számítani.


0 Hozzászólás:

Megjegyzés küldése

► Üzenőfal / Kiajánló: itt osszthatod meg az által ajánlott műveket!


Üzenőfal használat: A fenti gombok segítségével be tudtok jelentkezni. A "Guest" opció azt jelenti, hogy egyszerűen csak begépelitek a neveteket.