Tisztelt Szerők, Látogatók!

A Láncolat Műhely weboldalának munkáját 2017 szeptemberétől a Comitatus internetes irodalmi folyóirat (www,comitatusfolyoirat.blogspot.com) váltja fel.
A továbbiakban közlésre szánt írásműveket, egyéb alkotásokat a comitatusfolyoirat@gmail.com email címre várunk. A megadott elérhetőségen az itt megismert kritikusok bírálják el a küldeményeket és reagálnak a küldött anyagokra.

Szinay Balázs,
főszerkesztő

2015. február 11., szerda

KARRIER PÁRIZSBAN

with 0 Comment


Jenő kizárólag ötletszerűen bérelt lakást a Rue de Spontán, közvetlenül a Rue de Punc, az örömlányok utcája mögött.
A lehasznált tapéták, az ódon fürdőszoba, a kedélyesen matató svábbogarak, mind- mind segítették őt abban, hogy magába szívhassa a párisi garzon romantikus leheletét, és mindezt a hőn vágyott hangulatot, amit számára a városnak nyújtania kell.
A bágyadt napsütés unatkozva terpeszkedett a girbe-gurba viseltes háztetőkön, kellemes légkört teremtve a balkonok, és tetőteraszok virágládáiban kapirgáló verebek számára.
Dél volt.
A harmadik emeleti kis lakás ablakából mindenre csodálatos kilátás nyílt, elragadtatott tekintete begyűjtötte, magába ölelte Páris látványát.
Hát végre itt…suttogta, le sem véve szemeit a képről.
Most már semmi akadályát nem látom, hogy igazi művész legyek.
Lett.



Kép: Kapolyi György Mutatványosok című alkotása




0 Hozzászólás:

Megjegyzés küldése

► Üzenőfal / Kiajánló: itt osszthatod meg az által ajánlott műveket!


Üzenőfal használat: A fenti gombok segítségével be tudtok jelentkezni. A "Guest" opció azt jelenti, hogy egyszerűen csak begépelitek a neveteket.