Tisztelt Szerők, Látogatók!

A Láncolat Műhely weboldalának munkáját 2017 szeptemberétől a Comitatus internetes irodalmi folyóirat (www,comitatusfolyoirat.blogspot.com váltja fel.
A továbbiakban közlésre szánt írásműveket, egyéb alkotásokat a comitatusfolyoirat@gmail.com email címre várunk. A megadott elérhetőségen az itt megismert kritikusok bírálják el a küldeményeket és reagálnak a küldött anyagokra.

Szinay Balázs,
főszerkesztő

2015. március 29., vasárnap

Mesenap (Napmese)

with 0 Comment


A férfi magas volt, napcserzett képű, sötét hajú.
Nappalijában napos csirkék serege csivitelt. Arcát háromnapos borosta fedte. Napszemüveget viselt, pedig már napok óta nem sütött. De nem is főzött, mert szabadnapos volt. Valamint napimádó. Így felkeresett egy éjjel-nappalit. Elintézte a napi bevásárlását, naptejet vett napi betevőként. Az újságos bódénál elvette a napilapját, melyben a címlapon hozták a napfogyatkozást. " Aha! Naplopók!" Tegnap igencsak megijedt. Napégette retina gyanújával felkereste az ügyeletet. Napi három csepp oldat, kitisztította látását. Így a naptárában már világosan látta, hogy nem vasárnap, hanem hétfő van. Munkanap! Ezért kiengedte a napos csibéket a kertbe. Kifeküdt a napozóágyra, és süttette a hasát a Nappal.
0 Hozzászólás:

Megjegyzés küldése

► Üzenőfal / Kiajánló: itt osszthatod meg az által ajánlott műveket!


Üzenőfal használat: A fenti gombok segítségével be tudtok jelentkezni. A "Guest" opció azt jelenti, hogy egyszerűen csak begépelitek a neveteket.