Tisztelt Szerők, Látogatók!

A Láncolat Műhely weboldalának munkáját 2017 szeptemberétől a Comitatus internetes irodalmi folyóirat (www,comitatusfolyoirat.blogspot.com) váltja fel.
A továbbiakban közlésre szánt írásműveket, egyéb alkotásokat a comitatusfolyoirat@gmail.com email címre várunk. A megadott elérhetőségen az itt megismert kritikusok bírálják el a küldeményeket és reagálnak a küldött anyagokra.

Szinay Balázs,
főszerkesztő

2011. április 24., vasárnap

Hírek, tudósítások

with 4 comments
· Súlyos közlekedési baleset történt Katymazáron, a Rokkant utca 1.-ben. Idősebb H. J. 85 éves katymazári lakos frissen kiváltott SZTK típusú járókeretével frontálisan ütközött, H. J.-né 83 éves szintén helyi lakos elektromos tolószékével. A helyszínelés még tart, szemüvegszilánkok és protézisdarabok lassítják a közlekedést.

· A füledombi repülőtéren terrortámadás gyanújával őrizetbe vették K. Mancit. A 28 éves nő fegyvernek látszó 5 cm-es műkörmeivel és 140-es szilikon melleivel kényszerítette a stewardot közös ülésre. Az ügyben a rendőrség közizgatási eljárás keretében nyomoz.

· Letartóztatták T. Béla munkanélkülit, mert rögtön elfogadta a Munkaügyi Központ első állásajánlatát. Közveszélyes munkavállalásért indítottak eljárást ellene.

· Lakásmaffia hálózatot buktattak le a rend éber őrei. A Láma utcai székházat adták-vették, először csak egymás közt. Majd amikor már egy komplett nyugdíjas otthon és a kerületi bordély is odaköltözött, az eset szemet szúrt egy rendőrtisztnek. Vak Bottyán őrnagyot munkája elismeréseként alezredessé nevezték ki, majd személyes érintettség okán rabosították.

· A világhírű szőke díva, Barbie baba válik. Végleg elhagyta párját, mivel népszerűsége, pénze, és nem utolsósorban sármja csökKENt.

· Kommandósok leptek el egy 29. kerületi középületet. Az összehangolt akció keretében, az általános iskolából a nyolctagú tanári kart biztonságban kimenekítették. Így munkaidejük lejártával nyugodtan haza távozhattak. E szolgáltatást minden iskola térítés nélkül veheti igénybe a jövőben, amennyiben évi 10 tanár-diák összecsapást tudnak hitelt érdemlően bizonyítani.

· Koszorúzást tartottak Urna községben. A helyi virágárusok szövetsége, a VISZ, ünnepélyes keretek között, trombitaszó mellett, megfújta a helyi temetőben a sírokról az összes koszorút. A szövetség az idén csatlakozott az EU újrahasznosító programjához.

· Ártalmatlanná tette a lakásában tevékenykedő tolvajt özv. Hábetler Gyuláné 95 éves kisnyugdíjas, mikor tetten érte a hűtőjében kutakodó férfit. "Nem adom a csirkelábam!"- felkiáltással, kampósbotjával megsemmisítő csapást mért özv. Torkos Botond 88 éves nyugdíjas otthoni lakótársára, aki ekkor már nem csak az éhségtől látott csillagokat.

· Az ÁNTSZ azonnali hatállyal visszahívott az élelmiszerüzletekből minden "Sertés kolbász" fantázia nevű terméket, mert nyomokban valóban tartalmazott sertéshúst.

· A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség a gazdasági világválságra hivatkozva alapjaiban megváltoztatta a futball szabályait. Ezentúl a csapatlétszám a következőképpen alakul: 1 kapus, 1 játékos, plusz 10 cserejátékos. A hazai klubokat ez a változás nem érinti, ők már évtizedek óta alkalmazzák ezt a módszert.

· A NOB szintén a válságot tekintetbe véve fontolgatja, hogy az olimpiai játékok sorába felvegyék a léggitározás mintájára a légteniszt, a légtornát, a légkalapácsvetést és a légző gyakorlatot.

· Szájas Irén pofáznoki 54 éves háztartási alkalmazott bekerült a Guiness Rekordok könyvébe, miután megdöntötte az óránkénti 100 pletyka továbbadásának sebességét.

· Az extrém sportok kedvelői jól szórakozhattak ma délután a forgalmas, kétszer kétsávos Nagykörúton, ahol a kismamák babakocsis akadályfutását rendezték meg. Az első helyezett fürge anyuka egy elülső ködlámpával, oldalsó visszapillantó tükörrel, cél- és térdszalag szakadással gazdagodott a verseny végére.

· A közvélemény kutatások alapján a választók a legőszintébb pártnak a THSZ-t, a Tolvaj Hazudozók Szövetségét tartották.




4 megjegyzés:

  1. Fuh, hát kemény. Ezen kellően szétröhögheti magát az ember.:) Durva, hogy mit ki nem találsz, bár igazából nem vagyok meglepődve rajta. A furmányos, csavaros ötletekhez hozzá vagyok szokva tőled. Nagyon jó kis szösszenetek olvashatók itt tőled!:)

    VálaszTörlés
  2. Örülök, hogy megröhögtettelek.:D

    VálaszTörlés
  3. Vedd is komolyan! Mostanáig tart! Az állkapcsom is kiakadt.:)

    VálaszTörlés

► Üzenőfal / Kiajánló: itt osszthatod meg az által ajánlott műveket!


Üzenőfal használat: A fenti gombok segítségével be tudtok jelentkezni. A "Guest" opció azt jelenti, hogy egyszerűen csak begépelitek a neveteket.