Tisztelt Szerők, Látogatók!

A Láncolat Műhely weboldalának munkáját 2017 szeptemberétől a Comitatus internetes irodalmi folyóirat (www,comitatusfolyoirat.blogspot.com) váltja fel.
A továbbiakban közlésre szánt írásműveket, egyéb alkotásokat a comitatusfolyoirat@gmail.com email címre várunk. A megadott elérhetőségen az itt megismert kritikusok bírálják el a küldeményeket és reagálnak a küldött anyagokra.

Szinay Balázs,
főszerkesztő

2013. május 30., csütörtök

Gyökerek vers és kispróza pályázat – ingyenes részvétellel, nyomtatásban való szereplési lehetőséggel!

with 0 Comment

Mihály Csilla grafikája


A feladat a következő: a címben szereplő témakörben maximum 1 A/5-s oldalnyi terjedelemben, verset vagy kisprózát beküldeni az alábbi fórumos felületen, új hozzászólás formájában. Egy-egy szerző / pályázó maximum 10 pályaművet küldhet be a pályázati határidő leteltéig! Lehet már meglévő műből is választani, de új írásoknak is helye van!
A téma értelmezése: a Gyökerek kapcsán elsősorban olyan írásokat várunk, melyek a családi, származási, nemzetiségi gyökerekre, ehhez kapcsolódó élményekre, ezek hatásaira, későbbi lelki vonatkozásira utalnak, legyen szó pozitív, vagy negatív élményről. Az értelmezéshez, témafeldolgozáshoz támpontot igyekszünk adni Mihály Csilla fentebb látható, pályázat ötletadó, Gyökerek című grafikájával is, mely akár inspiráció forrásként is felhasználható (a képre kattintva az alkotás nagyobb méretben is megtekinthető!).
Szabály csak egy van: a más által közzétett műveket ne kommentáljátok! EBBEN A FÓRUMBAN CSAK KÖZZÉTENNI ÉS OLVASNI LEHET! Ha valakinek gondja akadna a feltöltéssel / beküldéssel, jelezze azt a szinba@gmail.com email címre!
A pályázat zárása: anyagokat beküldeni 2013. július 15-ig lehet!
A tét: AZ 50 LEGJOBBNAK ÍTÉLT ÍRÁSBÓL A PÁLYÁZAT LEZÁRTÁT KÖVETŐEN EGY NYOMTATÁSBAN IS MEGJELENŐ FÜZETET ÁLLÍTUNK ÖSSZE A KÖZÖS ÉLMÉNY EMLÉKÉRE! 
Erről folyamatos infót teszünk közzé majd itt a fórumban! A füzet kb. 500 Ft-s darabáron lesz kapható.



0 Hozzászólás:

Megjegyzés küldése

► Üzenőfal / Kiajánló: itt osszthatod meg az által ajánlott műveket!


Üzenőfal használat: A fenti gombok segítségével be tudtok jelentkezni. A "Guest" opció azt jelenti, hogy egyszerűen csak begépelitek a neveteket.