2013. december 22., vasárnap

Karácsonyi köszöntó

with 0 CommentKedves Alkotótársaink, Kedves Olvasóink !

Elérkezett az év vége, s az év legszebb ünnepe, karácsony.

Ebből az alkalomból, ünnepi hangulattól vezérelve köszönöm meg valamennyi alkotótársunk munkáját, szebbnél szebb, ihletett műveiket, melyeket hétről hétre megosztottak velünk, az Olvasókkal.

Nagyon fontos az Olvasó, aki időt szakít írásaink elolvasására, véleményezésére. Ha nem küld is hozzászólást, nyilván van, és érdekli, mit olvashat,  hiszen ezért látogat el hozzánk. Olvasni szép gondolatokat, érzelmeket keltő, tanulságot hordozó, töprengésre késztető írásokat.

Mit is érne egy alkotás olvasók nélkül? Csak öncélúan, íróasztalban tartott betűsorok, vagy modernebbé váló világukban csak egy fájl a számítógépünkön. Aki írni kezd, s megosztja a gondolatait, szinte vágyik rá, hogy többen olvashassák kitárulkozását, hiszen valamennyi mű belőlünk születik, minden szavával magunkról is szólunk. Véleményünket adjuk át a világ dolgairól, érzésekről jelzünk, amiket életünk során megéltünk, ezernyi fájdalommal, boldogsággal.

Kérlek benneteket, hogy a következő évben is tiszteljétek meg írásaitokkal oldalunkat, hiszen veletek együtt, értetek is működik.

Olvasóinkat pedig továbbra is várjuk, s biztatjuk arra, hogy szóljanak hozzá a feltöltött alkotásokhoz.

Befejezésként ismételten köszönöm a munkátokat, békés, boldog karácsonyi ünnepeket kívánok szeretteitek körében."

0 Hozzászólás:

Megjegyzés küldése

► Üzenőfal / Kiajánló: itt osszthatod meg az által ajánlott műveket!


Üzenőfal használat: A fenti gombok segítségével be tudtok jelentkezni. A "Guest" opció azt jelenti, hogy egyszerűen csak begépelitek a neveteket.