Tisztelt Szerők, Látogatók!

A Láncolat Műhely weboldalának munkáját 2017 szeptemberétől a Comitatus internetes irodalmi folyóirat (www,comitatusfolyoirat.blogspot.com) váltja fel.
A továbbiakban közlésre szánt írásműveket, egyéb alkotásokat a comitatusfolyoirat@gmail.com email címre várunk. A megadott elérhetőségen az itt megismert kritikusok bírálják el a küldeményeket és reagálnak a küldött anyagokra.

Szinay Balázs,
főszerkesztő

2013. december 4., szerda

Levél a Mikulásnak

with 0 Comment



Jól figyelj öreg, mert csak eccer mondom el! Jó lenne, ha odafigyelnél, mert nem szeretnék úgy járni, mint tavaly, ugyanis az egyik kért ajándék nem érkezett meg. Úgy, hogy rajta vagy a fekete listámon, jól lesz, ha meghúzod magad és még eccer nem bosszantassz fel!
Na írjad, diktálom:
1.    Kéne egy gyorsabb internet, mert ez már rohadt lassú. Ne ám valami ócska madzagost, hanem pörgőset. Tudom, hogy nem sokat vakerászol belőle, de lassan mondom, hogy megércsd: legalább 10 mega, hogy tuggyak a haverokkal jáccani.
2.    Jöhet egy jobb hangkártya, nem valami ócska koreai utángyártás, egy új egér mer a másik mán döglődik /érted/ döglődik, jó mi?/. Meg akkor meg dukál mán hozzá egy novi új billentyű is tudod az a menő ergoistennyilás, mer a Gyulusnak is olyan van.
3.    Nem volna baj, ha hozzám vágnál valami menőbb cuccot, mert ez a mostani elég gagyi és jó vóna virítani, ha megyek a csajjal a mekibe.  Persze, sejtheted, hogy nem a turira gondoltam, mert ebben is csak a minőségiben utazom. 
4.    Ami még nagyon fontos, megdobhatsz két okos telcsivel, egyik neköm a másik a jánynak, hogy nyomhassuk a dumát napestig. Természetesen legyen feltöltve, hogy egyből hasznáhassuk.
5.    Jó vóna a szobámat is fődobni valami újjj cuccal. Mondjuk bejönne egy nagyobb hencsergő, mer ha hancúrozunk köll a hely.  Valami jó kis rejtött lámpa is gyűhet a hangulat javításáhó.
6.    Ha mindönáron akarsz csokit is hozni, akkó csak a lila tehenes jöhet szóba, mert azt szerettyük.
7.    Jó vóna, ha a hűtő is föltöltödne, mög a kamrába a csipszespolcom, meg a sarokba az energiadobozos rekeszem, mer mán erősen fogyóba van.
8.    Ha el tudod intézni, kéne egy kis plussz szünet a lekemnek, mert a mútkor is, egy maratóni játékot köllött a hülye iskola miatt félbeszakítanom.
9.    A gépnél elfelejtettem, hogy valami jobb ülőke is jó vóna, mer ezen kockásra ülöm a hátsóm egy-egy kétnapos beülés után.
10.    Küdhetné valami takarító angyalt is aki időnként kiganézza szobámat, mer anyám nem töheti ide be a lábát ez neki tiltott zóna. Ja és emekedhetne a zsebpéz, mondok duplázzunk, mer iflácjó van vagy mia fene.
Na most látom pont tíz pont jött össze, remélem most nem fog kimaradni semmi. Az öreg repedésnek /anyámnak/ is hozzá valami apróságot, mert megint legörbül a szája, hogy nem kapott semmit. Még el is pityerödött az árvám, tavaj vagy tavajelőtt, mán nem tudom mikó is pontosan.. Bár nem tudom, mennyire érdemli mög, mert szerintem miatta ivott az apám és mikor mán nem bírta tovább, itt hagyott a francba bennünket. Pedig bírtam az öreget, ő tudta mi a rend: ha valami nem úgy vót ahogy neki teccöt, egyből betakarta az öreglányt. Én még nem bántottam, de ha továbbra is este jár haza, azzal a kifogással, hogy melóznia kell, én mög gyűvök és nincs meleg kaja, tüllem is könnyen mögkaphatja. Legjobb vóna, ha egy söprűt hozná neki és mingyá fölühetne rá és töhetne egy kőrt a ház körül/haha/.
Na ennyi, ha este möggyün anyám, mondom neki, hogy pucójja ki a nagy bakancsom, oszt tögye ki az ablakba. Aztán, ha rögge föriadok ott lögyön ám minden.
Nyalom bélyeg, nyalom boríték, nyalom a fagyit és a csajom.
Pá, öreg csibész, húzd meg magad, jövőre hosszabb listát kapsz.
Üdv: lajoska

U.i.: Ha összefutsz az öregemmel, dobd meg egy kis pijával, biztos összenyalja a képedet érte.
Mondd mög neki, hogy neki vót igaza, éjje az életét.




0 Hozzászólás:

Megjegyzés küldése

► Üzenőfal / Kiajánló: itt osszthatod meg az által ajánlott műveket!


Üzenőfal használat: A fenti gombok segítségével be tudtok jelentkezni. A "Guest" opció azt jelenti, hogy egyszerűen csak begépelitek a neveteket.