Tisztelt Szerők, Látogatók!

A Láncolat Műhely weboldalának munkáját 2017 szeptemberétől a Comitatus internetes irodalmi folyóirat (www,comitatusfolyoirat.blogspot.com váltja fel.
A továbbiakban közlésre szánt írásműveket, egyéb alkotásokat a comitatusfolyoirat@gmail.com email címre várunk. A megadott elérhetőségen az itt megismert kritikusok bírálják el a küldeményeket és reagálnak a küldött anyagokra.

Szinay Balázs,
főszerkesztő

2015. január 14., szerda

Csak egyszerűen

with 0 Comment


Hirdetésben volt olvasható: "Független lányt bentlakással felveszek házvezetőnőnek." Rákérdezésre kiderült, az úr éjszakára is adna elfoglaltságot alkalmazottjának. A további érdeklődésből megtudhattuk, miért nem társat keres; randevúzni ideje, feleségre pénze nincsen. "Tudja maga, hogy mennyibe kerül ma egy feleség?"
        Más. Számos graffiti közt gyönyörű zöld nő pucérkodik a kerítésen. Domborítása remekmű. Ajánlja magát: eléje kell néha állni, naponta többször megcsodálni.
        Emlékezetes film. Bóklászó ember, füttyszavára felelő szerkentyűt talált: arcot, piros szájjal. Beleszeretett, babusgatta. Valahányszor igénye támadt, csak füttyentett, s a vallomást máris hallhatta: Ájlavjú... Ájlavjú... Ájlavjú. A végzet, a zöld szemű szörnyeteg, a féltékenység képében így is utolérte: Piros Száj más füttyét is odaadóan fogadta. Ájlavjú - szólt a céda.
        Lám, lám, ez is  nehéz - az egyszerűen megoldott érzelmi lét.A kép Angel Boligan karikatúrája
0 Hozzászólás:

Megjegyzés küldése

► Üzenőfal / Kiajánló: itt osszthatod meg az által ajánlott műveket!


Üzenőfal használat: A fenti gombok segítségével be tudtok jelentkezni. A "Guest" opció azt jelenti, hogy egyszerűen csak begépelitek a neveteket.