Tisztelt Szerők, Látogatók!

A Láncolat Műhely weboldalának munkáját 2017 szeptemberétől a Comitatus internetes irodalmi folyóirat (www,comitatusfolyoirat.blogspot.com) váltja fel.
A továbbiakban közlésre szánt írásműveket, egyéb alkotásokat a comitatusfolyoirat@gmail.com email címre várunk. A megadott elérhetőségen az itt megismert kritikusok bírálják el a küldeményeket és reagálnak a küldött anyagokra.

Szinay Balázs,
főszerkesztő

2011. április 7., csütörtök

Arra várok

with 3 comments
Nap- nap után arra várok,
égjen csókod forró számon,
perzseljen a szenvedélyed,
ettől többet nem is kérek,
gyengéden érj hozzám,
mégis szoríts magadhoz,
olyan hévvel, mintha többé
nem ölelhetne karod.
szeretkezni egész éjjel...
mondd hát, akarod?




3 megjegyzés:

  1. A vers mondanivalójában hétköznapi, így sokak által átélhető, érezhető. Viszont pontosan ezért, nagyon sokszor írtak már erről, így hiányoltam valami pluszt. És a lezárása is inkább abbahagyásnak tűnt, mint befejezésnek.

    VálaszTörlés
  2. Petőfisen egyszerű megfogalmazású írás. Kár, hogy megtörted a rímelést, szép ritmusa lehetett volna. Az utolsó előtti sor kezdőbetűjét naggyal kellett volna szedni.
    Összességében széped adta magát az írás, kár, hogy megtörtet a soronkénti 8-s szótagszámot, azzal végigmehetett volna.

    VálaszTörlés
  3. Köszi, hogy olvastatok. Igazából egyetértek, a végét tényleg máshogy alakíthattam volna, csak valahogy nem ment..A nagybetű meg..azt elnéztem, pedig úgy akartam :(

    VálaszTörlés

► Üzenőfal / Kiajánló: itt osszthatod meg az által ajánlott műveket!


Üzenőfal használat: A fenti gombok segítségével be tudtok jelentkezni. A "Guest" opció azt jelenti, hogy egyszerűen csak begépelitek a neveteket.