Tisztelt Szerők, Látogatók!

A Láncolat Műhely weboldalának munkáját 2017 szeptemberétől a Comitatus internetes irodalmi folyóirat (www,comitatusfolyoirat.blogspot.com) váltja fel.
A továbbiakban közlésre szánt írásműveket, egyéb alkotásokat a comitatusfolyoirat@gmail.com email címre várunk. A megadott elérhetőségen az itt megismert kritikusok bírálják el a küldeményeket és reagálnak a küldött anyagokra.

Szinay Balázs,
főszerkesztő

2011. október 17., hétfő

Az élet csodája

with 0 Comment


Minap olvastam egy szomorú történetet, ami könnyekig hatott, s ezen szöveg megírására ihletett. Egy kisbabáról szólt - aki mellesleg egy csodaszép kislány - akinek gyógyíthatatlan betegsége van. Az anyukája már két éve küzd a betegséggel, szeretetével, törődésével tartotta életben gyermekét. Mostanra egyre súlyosabb a helyzet. A kicsi gépek segítségével lélegzik, de egyre csak romlik az állapota. Sajnos az anya bevallása szerint a kislány kis idő múlva örök álomba merül, s az angyalkák közé kerül. Tényleg szívszorító történet, ami sajnos igaz. Nem is tudom én hogy élném túl, ha kiderülne, hogy csöppségemnek valami baja van. Tisztelem és mélyen együtt érzek a kislány anyukájával.
Ellenben nagyon sok olyan szülő van, akik bántják pici gyermeküket, mert csak " becsúsztak " , nem várt gyermekek, vagy miután megszülettek döntenek úgy a szülők, hogy nem kell nekik.
Ez a borzasztó. Legjobb esetben örökbe adják őket, de előfordul, hogy megölik vagy épp folyamatosan bántalmazzák a csemetét. Ami szerintem megbocsáthatatlan bűn.
Sok nő, aki vágyik picúrra nem kaphatja meg ezt a csodát, vagy épp megkapja, de elveszi tőle az ég. Mások pedig önként dobják el a csöpp kis életet.
Én minden nap ezer- meg ezer csókot adok a kislányomnak, ölelgetem ameddig csak hagyja :) S hálát adok, hogy megkaphattam ezt a pici életet, aki számomra az élet értelmét jelenti, az élet csodáját..
 
 

0 Hozzászólás:

Megjegyzés küldése

► Üzenőfal / Kiajánló: itt osszthatod meg az által ajánlott műveket!


Üzenőfal használat: A fenti gombok segítségével be tudtok jelentkezni. A "Guest" opció azt jelenti, hogy egyszerűen csak begépelitek a neveteket.