Tisztelt Szerők, Látogatók!

A Láncolat Műhely weboldalának munkáját 2017 szeptemberétől a Comitatus internetes irodalmi folyóirat (www,comitatusfolyoirat.blogspot.com váltja fel.
A továbbiakban közlésre szánt írásműveket, egyéb alkotásokat a comitatusfolyoirat@gmail.com email címre várunk. A megadott elérhetőségen az itt megismert kritikusok bírálják el a küldeményeket és reagálnak a küldött anyagokra.

Szinay Balázs,
főszerkesztő

2012. február 5., vasárnap

Namostakkor! (javított)

with 0 Comment


Nem bírom tovább magamban tartani, sajog a lelkiismeretem, pedig az nem is szerv. Úgy tudom, nincsenek benne érző receptorok, de ami tegnap történt, azt nem rejtegethetem tovább. Hát íme, közzéteszem! Amint kikeltem nyeherés likelemből, elindultam és egy ellenállhatatlanul vonzó reklámlogójú helyiségbe léptem, ahol egy sapec teljes erőből rombírozott. Meg kell adni, gyapjasan tette! Én beálltam és kecüs rönbével konkozált, valab savarkos tamubögyözésbe kezdtem. Amikor a félfüles kisilányító elkockásított, nyomban a bendele útjára léptem, hogy mind a tizenöt plusz öt köröm, nagy fehér placcsokkal lampított.

            Nem is tudom, mit csináltam volna, ha rendesen tovább megyek. Hej, de csábított az a hely! Nyugalomban maradva, addigi világom elszállt lelkiismeret-furdalás nélkül. Én, mint egy sávos karhipú, szétszögellt, pratytos topor, szívfájdítóan térsublivá váltam. Korántsem alaktalan renyegés ritkított övítése, ismételt macurázású, börgösű kicegy!

            Már azt teszem, több mint huszonnégy órája.

            Fesztelennek nem nevezhető lelkiismeretem, mely a szorításból kimenekült, végre felsóhajthat, hiszen a galléros übülü lerétesítését leszámítva, mindent megosztottam veletek. Puszta hanyagságból vagy a lelkiismeretiség teljes túltengése miatt, most már azt is. Megnyugodtam! Ha valaki a csusszanás özönében járatos, kérem, mondja el a véleményét, hátha nem is csináltam akkora nagy galibát. Szívből köszönöm! A kupac nataronót különösen!
  
  

0 Hozzászólás:

Megjegyzés küldése

► Üzenőfal / Kiajánló: itt osszthatod meg az által ajánlott műveket!


Üzenőfal használat: A fenti gombok segítségével be tudtok jelentkezni. A "Guest" opció azt jelenti, hogy egyszerűen csak begépelitek a neveteket.